Гінекологічний огляд дівчаток від 0 до 18 років Медичний центр Візіум
запис на консультацію
UA / RU
Пошуковий запит не повинен бути коротшим за 4 символи
  • Київ
  • Блог
  • Гінекологічний огляд дівчаток від 0-18 років

Гінекологічний огляд дівчаток від 0-18 років

Навіщо потрібен профогляд дівчат від 0 до 18 років? Перш за все,для формування репродуктивного здорового потенціалу дівчат, як майбутніх матерів. Це все ґрунтується на формуванні правильних звичок, дбалого ставлення до свого здоров’я з малечку, все це запорука здорового майбутнього жінки.

Що зупиняє багатьох батьків та дівчаток: це страх перед першим у житті кожної дівчинки візитом до гінеколога. Страх перед невідомістю і великою кількістю запитань: Що буде робити лікар? А якщо він зробить мені боляче? Як буде проходити огляд? Як підготуватися? Чи дізнається мама?

Питань дуже багато, і, як правило, обговорити їх ні з ким, крім подружок. Однак, як показує життя, розповіді та інформація знайдена в соцмережах і інтернет-форумах в абсолютній більшості випадків, далекі від істини.

Коли приходити вперше на огляд до дитячого гінеколога,вирішує кожний індивідуально,але ви повинні розуміти: безліч захворювань в гінекології можуть протікати без клінічних проявів, іншими словами, помітити їх симптоми самостійно практично неможливо - хвороби абсолютно ніяк себе не проявляють довгий період часу. Але, якщо таке захворювання не пролікувати вчасно, воно може привести до вкрай небезпечних ускладнень, які важко піддаються лікуванню, вимагають хірургічного лікування, а іноді і невиліковні. Одним з найбільш поширених ускладнень є безплідність (нездатність народити дитину), тому регулярні візити до гінеколога - не тільки збереження здоров'я на сьогоднішній день, а й турбота про Ваше майбутнє та майбутнє ваших дітей.

З усіма питаннями в цій сфері Ви можете звернутися до нашого лікаря-гінеколога дитячого та підліткового віку МЦ «Візіум».

Гінекологія

Відвідуючи гінеколога щонайменше один раз на рік ви дасте фахівцям можливість виявити будь-яке відхилення від норми на ранній стадії, коли лікування є максимально ефективним та комфортним для пацієнтки.

Ми щиро сподіваємося, що наша стаття допомогла Вам розвіяти необґрунтовані страхи перед жіночим доктором. Бажаємо прекрасного настрою і натхнення!!!

Будь-ласка, оберіть мову