Блог
запис на консультацію
UA / RU
Пошуковий запит не повинен бути коротшим за 4 символи

Блог

Комплексне медичне обстеження або перевірка, яку людина проходить виключно за своїм бажанням, щоб дізнатися більше про своє здоров'я і своєчасно зреагувати у разі, якщо починається якесь небезпечне захворювання. Комплексне медичне обстеження або перевірка, яку людина проходить виключно за своїм бажанням, щоб дізнатися більше про своє здоров'я

Блог foto
Виберіть напрямок, що вас цікавить
Усі статті офтальмологія
Причини здригання дитини уві сні - фото
Причини здригання дитини уві сні

Часто у молодих батьків викликає занепокоєння здригання дитини уві сні та її раптове пробудження. Пропонуємо розібратися, в чому причина такого явища та які профілактичні заходи допоможуть покращити якість відпочинку малюка.

Чому знижується рівень гемоглобіну і як про це дізнатися - фото
Чому знижується рівень гемоглобіну і як про це дізнатися

Гемоглобін – це складний білок, у складі якого є залізо. Потрапляючи в кров, він поширюється по всьому організму та стає невіддільною частиною багатьох обмінних процесів.

Масаж: які види існують і як підібрати відповідний - фото
Масаж: які види існують і як підібрати відповідний

Масаж – це вид терапевтичної техніки, яка передбачає ручну дію на тканини тіла. За допомогою даної процедури можна суттєво покращити циркуляцію. крові, полегшити болючі відчуття, знизити рівень стресу, повноцінно розслабитися та відновити м'язи після великих навантажень.

Аменорея: що це таке, як розпізнати та вилікувати? - фото
Аменорея: що це таке, як розпізнати та вилікувати?

Аменорея – це захворювання, яке діагностується у 10% жінок і дівчат-підлітків віком від 16 років по всьому світу. Головним симптомом є зупинка менструації як мінімум на 6 місяців.

Жіночий клімакс: чого чекати і як із цим впоратися? - фото
Жіночий клімакс: чого чекати і як із цим впоратися?

Клімаксом у жінок заведено називати період, коли закінчується менструальний цикл. Точна постановка цього діагнозу допускається лише в тому випадку, якщо менструації відсутні вже понад 12 місяців.

Вагітність та фізична активність: межі можливого - фото
Вагітність та фізична активність: межі можливого

Під час вагітності багато майбутніх мам обмежують свою рухову активність, відмовляються від спортивних занять, боячись нашкодити дитині. Однак, за даними наукових досліджень, помірна фізична активність дозволяє легше виносити малюка та добре підготуватися до пологів.

Часте та рідкісне сечовипускання: причини, норми, лікування - фото
Часте та рідкісне сечовипускання: причини, норми, лікування

Об'єктивний стан організму відбивають як результати аналізу крові, так і частота сечовипускання з обсягом виділеної сечі, її показники. Навіть найменші відхилення від норми викликають зміну її кольору, запаху та кількості позивів, появу домішок.

Гестаційний діабет у вагітних: перебіг і способи лікування - фото
Гестаційний діабет у вагітних: перебіг і способи лікування

Згідно з медичною статистикою, у 5–10% жінок у другій половині вагітності виникає гестаційний діабет – метаболічна дисфункція внаслідок зміни гормонального фону.

Гідронефроз: причини розвитку, діагностика та лікування - фото
Гідронефроз: причини розвитку, діагностика та лікування

На превеликий жаль, не всі захворювання нирок можна виявити на ранніх стадіях розвитку, деякі спочатку протікають без симптомів. До них належить гідронефроз.

Будь-ласка, оберіть мову