Важливе про молодість та красу | Медичний центр Візіум
запис на консультацію
UA / RU
Пошуковий запит не повинен бути коротшим за 4 символи

Молодість та краса

Усі жінки наполегливо намагаються зберегти свою молодість і красу. Для цього вони вишукуються різними способами: роблять домашні маски, використовують креми, відвідують салони краси, вдаються до пластичних операцій і так далі. Але часто вони забувають про важливі чинники, про які ми поговоримо нижче.

Однією з таких причин є правильне харчування. Загляньте у ваші холодильники та проаналізуйте, чим ви харчуєтеся. Складник вашого харчування безпосередньо пов'язаний з красою і молодістю вашої шкіри. А вона, як і багато інших органів вашого організму, потребує отримання потрібної кількості якісних білків. Без них ефективність відновлення клітин зменшується, шкіра стає в'ялою та швидко старіє. Також білок веде активну боротьбу проти вільних радикалів, які також шкодять свіжості та молодості нашого тіла.

До їжі багатої на білки можна віднести сою, рибу, м'ясо, морепродукти, зерно-бобові. Також багато дієтологи радять мати на кухні соковижималки або з'їдати цілими велику кількість фруктів та овочів у свіжому вигляді. Це корисні протеїни. Вони сприяють виведенню шлаків, насиченню мінералами та вітамінами та нормалізації травлення. Приділяйте велику увагу моркві, грейпфруту та броколі. Уникайте цукру та насичених вуглеводів.

Наступним важливим фактором є зволоження. Добре збалансована дієта білка — це добре. Але дуже істотну роль у здоровому харчуванні несе кількість і якість рідини, що випивається.

За спостереженнями косметологів та лікарів, здорова жінка повинна вживати близько двох літрів якісної води на день. Вона сприяє виведенню токсинів та обміну речовин. Але зволожуватись потрібно не лише зсередини, а й зовні. Зверніть особливу увагу на креми, які містять полісахариди. Вони наповнюють клітини вологою і надають їй міцності.

Третій фактор – це вітамін С. Ви повинні переглянути свій раціон та оцінити, чи отримуєте ви достатню кількість цього важливого живильного елемента? Це ще один ефективний страж нашого здоров'я у боротьбі з оксидантами, які ведуть до старіння всього тіла та зокрема шкіри. Але, звичайно ж, це не єдина його функція.

Аскорбінова кислота допомагає насиченню клітин потрібною енергією, плюс вона позитивно впливає на функцію імунної та нервової системи. На першому місці за вмістом вітаміну С стоїть — ківі, потім йде солодкий перець, потім чорна смородина, і лише четвертому місці стоїть апельсин. Подібний вплив на організм людини надає тіоктова кислота, ретинол і токоферол, але аскорбінка — це комплексний помічник нашого організму.

Будь-ласка, оберіть мову